tisdag 14 december 2010

Det tar emot

Sista litteraturseminariet idag, men fifan vad det tar emot att släpa sig till skolan alltså. Först ska man ut i kylan och mörkret för att vänta på bussen (har tydligen börjat gå ett senare tåg som inte visats förut men har inget busskort och kostar ju extra att köpa biljett på tåg) som tar ca 2 timmar upp, sen ska man sitta i skolan 2 timmar innan man börjar och sen 2½ timma seminarie för att åka 2 timmar hem igen. Fin och värd dag. Känner jag litteraturseminarierna rätt kommer det dessutom vara skittråkigt. OCH jag har naturligtvis feber också. Yippie!
Ska iaf hämta ut morgondagens tågbiljetter idag :) Nått positivt. Hoppas bara att Tommys feber släpper idag så han kan följa med som planerat. Känns ju dessutom ledsamt om dom 400 skulle gå till spillo.
Men men, ska börja göra mig iordning nu snart, bussen går om en timma och måste slänga på massa smink så jag iaf inte ser lika sjuk ut som jag gör nu. För jävligt :P

2 kommentarer:

JK sa...

Svar: Ja, mobilen går ju inte att ge sig iväg utan! Jag tänker hela tiden att jag ska börja använda headset, men det blir aldrig av haha. Hade ju varit bra nu när man har armarna fulla av bebis, skötväska, barnvagn, ev. matkasse etc ;)

JK sa...

Svar: Jo, det är klart. Slippa sladdtrassel gör man gärna :)

Haha, ja! Vi har en hoppgunga till Benji också, han tycker att den är jätterolig! Fast än så länge får han ju inte sitta alls länge, mest kolla läget liksom ^^