fredag 7 januari 2011

Vad upp 2011?

Så då var det ett nytt år igen alltså.. Lustigt, känns som det var jättenyss som jag började läsa engelska I för ett år sen men tydligen inte ändå.. Nyår var lugnt och mysigt och efter det har jag inte gjort ett skit egentligen. Bara legat hemma och haft ångest över skolan och ångest över att behöva bo i Dalarna. Det har snöat nästan konstant hela året också (haha). Men idag skiner solen och ska släpa med Tommy ner till HM en sväng och se om nå klänningar jag såg på webbshopen finns i butik så jag kan prova isåfall :) Annars händer det inte mycket... kommer vara ganska frånvarande på bloggen tills nästa helg för har en megaläskig tenta den 14e som måste pluggas till. Men efter det ska jag försöka bättra mig igen.

Annars händer inte så mycket; försöker bryta mitt socker och fett-beroende, är sjukt sugen på att gå på krogen och håller på att bli blond...



finns även en annan blogg som är dedikerad till bilder, helt nystartat så innehåller änsålänge bara bilder på mitt hår men kommer ladda upp bilder där istället för här eftersom att den bloggen är utformad så att bilderna kan vara större. Bloggen hittar ni här.

1 kommentar:

Sara sa...

haha ja datorer är riktigt duktiga på att framkalla smärra hjärnblödningar :p